Rejestracja i logowanie
Forum
ZDROWIE I URODA - PRZEPISY KULINARNE
Anonim
kaszanka na ciepło
Anonim
17:34, 04.07.2011

monty ty debilu bez szkoły!!!!Herbata pisze sie przez samo H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emoji emoji

Kaszanka jest ochydna, ja to w ogóle można jeść?

Ja osobiście polecam zupkę serową z brokułem emoji wystarczy brokułka podzielic na różyczki i smazyc na masełku ze 2 minutki, oprószyć 2 łyżkami mąki i jeszcze chwilę posmażyć, dodać posiekaną papryczkę chili i zalać 5 szklankami bulionu (może być z kostki, byle dobrej emoji ) i 1 szklanką mleka, podgrzać mieszając, ale nie dopuścić do wrzenia. N?astępnie dodać 1 szklankę bitej śmietany i 1 szklankę startego, żółtego sera, podgrzać do rozpuszczenia sera, wyłączyć ewentualnie doprawić, jak kto lubi i smacznego emoji

k.... herbatą napisałem przez ch emoji emoji emoji ale blamaż emoji w następnym przepisie na bułkę z pasztetową po chłopsku, rodem z autentycznego kutnowskiego wiecu wyborczego na ul Królewskiej,,, (samoobrony czy peeselu nie pamietam).... "cherbaty nie umieszczę bo nie rozdawali"

Kaszanka najlepiej od Krzysia ze sztucznym flakiem tak żeby g(ó)wnem nie śmierdziała, ląduje na gorącej patelni z odrobiną oleju z biedronki albo innego owada, dorzucamy posiekana ala Pascal Brodnicki cebule odmiany białej, i....pokrojoną w kostkę kiełbasę ( tylko dobrą nie shit jakiś ), smażymy, smażymy....aż się przypiecze z deka, podajemy z musztardą najlepiej sarepską Roleski, chlebem i cherbatą w granulkach słodzoną cukrem z niemiec, celowo z małej litery....mniam mniam, palce lizać. emoji

dodaj odpowiedź