Asortyment wydawanej żywności:
1. Cukier biały 1szt/os. (1 kg)
2. Fasola biała 1szt/os. (0.4 kg)
3. Filet z makreli w oleju 2szt/os. (0.34 kg)
4. Groszek z marchewką 1szt/os. (0.4 kg)
5. Herbatniki 2szt/os. (0.4 kg)
6. Koncentrat pomidorowy 2szt/os. (0.32 kg)
7. Makaron jajeczny 1szt/os. (0,5 kg)
8. Mleko UHT 1szt/os. (1 l.)
9. Powidła śliwkowe 1szt/os. (0.3 kg)
10. Ryż biały 2szt/os. (2 kg)
11. Gulasz wieprzowy z warzywami 1szt/os. (0.85 kg)
12. Szynka drobiowa 1szt/os.(0.6 kg)
13. Olej rzepakowy 1szt/os.(1 l.)
Łącznie ok. 9.11 kg na osobę