W warsztatach uczestniczyło dwadzieścioro uczniów z klas II i III Technikum Zawodowego technik żywienia i usług gastronomicznych. Pod czujnym okiem Carlosa Gonzálesa Tejera oraz Daniela Jakubca młodzież przygotowywała potrawy, wykorzystując polskie produkty ekologiczne. Koordynatorem warsztatów była Emilia Durka(nauczyciel przedmiotów zawodowych) we współpracy ze Stowarzyszeniem „Polska Ekologia” reprezentowanym przez Stefana Bednarka.
[ZDJĘCIA] Uczniowie Troczewskiego wybierają polskie EKO
Opublikowano:
Autor:
bnp
Przeczytaj również:
Wydarzenia W miniony wtorek (25 lutego) w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. dr. A. Troczewskiego w Kutnie odbyły się warsztaty realizowane w ramach projektu pt. „Wybieram Polskie EKO”. Jego celem było przede wszystkim promowanie polskich produktów ekologicznych.
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.