TECHNIKUM ZAWODOWE
TECHNIK EKSPLOATACJI PORTÓW I TERMINALI
Kwalifikacje:
A.33. Obsługa podróżnych w portach i terminalach.
A.34.Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach.
TECHNIK HOTELARSTWA Kwalifikacje: T. 11. Planowanie i realizacja usług w recepcji. T. 12. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Kwalifikacje: T.6 . Sporządzanie potraw i napojów. T. 15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA
CUKIERNIK
Kwalifikacja:
T. 4. Sporządzanie wyrobów cukierniczych.
OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
Kwalifikacja:
T. 2. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń.
KUCHARZ
Kwalifikacja:
T. 6. Sporządzanie potraw i napojów.