- Uczyłam się pieczenia i gotowania w szkole gastronomicznej - mówi Małgorzata Sieradzan.
- Lubię piec i dlatego się tym zajmuję. Przygotowuję ciasta na różne okazje. Mogę upiec makowce królewskie, zwijane, jabłkowe, podchodzące pod mazurka, różnego rodzaju babki, bezowce. Robię ciasta tak, jak tego chce klient.
Zamówić można nie tylko tradycyjne ciasta czy torty. Pani Małgorzata sprosta nawet najbardziej wysublimowanym pomysłom kulinarnym.
- Sama kupuję składniki i robię dekoracje. Ciasta i torty kosztują ok. 35- 40 zł. Potrafię zrobić dosłownie wszystko - zapewnia M. Sieradzan.
Przepis na przedświąteczny zarobek
Opublikowano:
Autor: Redakcja
Przeczytaj również:
WydarzeniaPrzed świętami sporo osób próbuje sobie dorobić. Jednym ze sposobów jest pieczenie ciast na zamówienie. Jak się okazuje - jest to interes opłacalny zarówno dla klientów, jak i dla amatorów-piekarzy.
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
e-mail
hasło
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE